OVER CCC ENGINEERING

Al ruim 15 jaar is CCC Projects & Engineering sterk in engineering en daarmee een vaste waarde voor veel bedrijven op het gebied van Mechanische en Elektronische engineering. Ons team varieert van starters (aankomend constructeurs) tot ervaren specialisten met meer dan 20 jaar werkervaring (senior constructeurs).

Onze laagdrempelige manier van zakendoen in een open sfeer kenmerkt onze organisatie. CCC is één team met als doel dienstverlenend te zijn en alles te doen om uw projecten nauwkeurig en efficiënt uit te voeren. De langetermijnrelatie met klanten staat centraal door kennis van de klant op te bouwen en deze kennis te borgen. Met de 3 C’s uit ons logo bieden wij Continuïteit, Capaciteit en Creativiteit. Deze C’s bieden wij in vele branches. Zo zijn wij actief in de Automotive, Food, Agri, Machine, Medical, Semiconductor, Top sport en Consumer branche. Voor ons staat het optimale resultaat centraal. Enthousiasme en inventiviteit is hierbij onmisbaar!

ONZE SPECIALISATIES

Wij bieden creatieve oplossingen voor capaciteits- en/of kennis problemen bij klanten die willen innoveren. Dit kan zowel bij u op locatie als binnen onze vestiging, waarbij het mogelijk is om prototypes te realiseren. Door onze kennis van mechanische en elektronische engineering zijn wij in staat complete producten te ontwikkelen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

MECHANISCHE ENGINEERING

CCC is specialist in werktuigbouwkundige 3D CAD engineering inclusief het realiseren, testen en beproeven van prototypes in onze eigen werkplaats.

Wij beschikken over een grote groep ervaren ontwerpers en constructeurs op HBO en TU niveau, die intern uitgebreid opgeleid zijn tot specialist in Creo (Pro/ENGINEER), SolidWorks en Inventor. 

ELEKTRONISCHE ENGINEERING

CCC zorgt ook voor elektronica engineering en het ontwikkelen van besturingssystemen. Door een combinatie van het mechanische- en elektronische ontwerp, kunnen functies efficiënt en doelgericht geïntegreerd worden. Hardware design incl. PCB lay-outs, embedded software en besturingsprogramma’s (PLC, Codesys etc.) zijn mogelijk

ENGINEERS INLENEN

CCC ondersteunt ook bij u op locatie. Heeft u een tijdelijk of langdurig capaciteitsprobleem dan kunnen wij zowel op mechanisch als elektronisch gebied ondersteunen. Onze teamleden zijn flexibel en gedreven om uw projecten efficiënt te ondersteunen als creatieve schakel binnen uw team. Door een uitgebreide 3D CAD training zijn zij direct inzetbaar