ENGINEERS INLENEN

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig en wilt u daarvoor (op korte termijn) een expert inhuren? CCC heeft mogelijkheden u snel en efficiënt te helpen zowel bij u op locatie als binnen onze vestiging met werkplaats voorzieningen.

 

CCC’ers zijn dienstverleners pur sang en zijn getraind om uw wensen snel en efficiënt te ondersteunen. Daarbij kan worden teruggevallen op de expertise van collega’s middels het CCC Centre waar kennis onderling geborgd en gedeeld wordt.  Op onze vestiging in Malden is een team van constructeurs beschikbaar om snel bij te springen als u hulp nodig heeft. Dit kan een (deel)project zijn, maar het kunnen en mogen ook kleine klusjes zijn die snel klaar moeten zijn. Bij complete projecten kan ook een van onze projectleiders worden ingeschakeld. Middels een opdrachtdocument wordt duidelijk gecommuniceerd wat de werkzaamheden inhouden en wat er opgeleverd dient te worden. Daarbij zijn kosten en tijdsduur direct duidelijk zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Kortom, of het nu een compleet project, deelproject of snelle ondersteuning is, wij kunnen u daarbij op een flexibele manier helpen op zowel Mechanisch als Elektronisch gebied!

MECHANISCHE ENGINEER

Onze M-Engineers zijn intern goed opgeleid en daardoor snel inzetbaar in uw project. Daarbij kijken wij zorgvuldig naar een juiste match qua kennis en ervaring om kostengunstig een bijdrage te leveren.

Het inzetten van een werkstation met software licentie behoort tot de mogelijkheden.


Meer weten over M-Engineering?

ELEKTRONISCHE ENGINEER 

Toegepaste elektronica of ondersteuning op het gebied van PLC programmeringen. Onze E-Engineers kunnen u hiermee ondersteunen.

Wij zoeken naar een juiste match qua kennis en ervaring om de perfecte bijdrage te leveren.


Meer weten over E-Engineering?

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

Wilt u een gecombineerd team van zowel onze M-Engineers als E-Engineers?
Dit biedt een nog completere ondersteuning voor uw projecten.